Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Ei mene aina kaikki putkeen

Share |

Maanantai 4.9.2017 - Reino Myllymäki


Sattui käteeni muistikirja, johon olin kirjannut tapahtumia huhtikuussa 2010 tapahtuneelta Australian-matkaltamme. Olin unohtanut muistikirjan kokonaan, ehkäpä siksi, että matkan loppuosasta tuli muutenkin ikimuistoinen, kun jäimme jumiin Islannin tuhkapilvijutun takia maapallon toiselle puolelle.

Kaikki aina ei mene putkeen, mutta Australiassa on se hyvä puoli, että asiat järjestyvät lopulta, eikä hampaita kiristellä. "No worries", ei tarkoita, että mitään ongelmia ei ole, vaan: "Ota rennosti, asiat järjestyvät kyllä". Seuraavassa ote muistikirjastani.

Goldsbrough_2010_720x405.jpg

"5.4. saavuttiin Sydneyhyn. Otettiin coach, mutta mentiin väärään paikkaan. Saatiin kuitenkin nopeasti kuljetus täpötäydellä coachilla hotelliin. Hotellihuone ei ollut valmis, kello oli jotain 8 aamulla ja oli sitä paitsi toinen pääsiäispäivä. Käytiin aamiaisella Mäkkärillä ja käveltiin Darling Harbourin alueella. Lähdettiin klo 12:n maissa kokeilemaan, josko huone olisi valmis. Ei ollut, torkuttiin aulassa, kunnes kyllästyisivät ja ohjaisivat meidät siivottuun huoneeseen.

Goldsbrough_Backyard_2010_720x405.jpg

Lopulta lähellä klo 14 saatiin huone kuudennesta kerroksesta. Huomattiin nopeasti, ettei Karrille ollut petiä ja mentiin valittamaan. Seuraavaksi saatiin huone seitsemännestä kerroksesta, mutta sitä ei oltu edes siivottu. Lopulta kolmas kerta onnistu, 11. kerroksen huoneesta oli hyvät näkymät. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen huoneista olisi nähnyt vain seinää ja lisäksi seitsemännen kerroksen huone oli hissin vieressä."

Goldsbrough_11th_Floor_2010_720x405.jpg

Huoneistohotellityyppinen laitos oli entinen villavarasto. Huoneessa oli oma keittiö hellalla, mikrolla ja isolla jääkaapilla. Kylppärissä oli pesukone. Hienoa! Silloin ei ollut vielä tiedossa, miten reissu päättyy. Hyvinhän sen päättyi lopulta, mutta oleskelu Australiassa venyi muutaman päivän Islannin tuhkapilviongelman vuoksi.

Avainsanat: matkailu, hotelli, Australia, Sydney, Islannin tuhkapilvi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini